Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (8.31 secunde)
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
In Romania, autostrada va fi construita pe traseul E 85 Proiectul de constructie a unei autostrazi care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica va fi discutat in luna octombrie, la Cernauti, a anuntat, vineri, la Siret, directorul proiectelor de retele rutiere si feroviare al Comisiei Economice pentru Europa a Natiunilor Unite, Helmut Meelich.
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
Autostrada cu o singura banda pe sens. In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! ... Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens?
Prima varianta si cea mai ieftina, 600 de milioane de euro, prevede constructia autostrazii doar la sol, in a doua varianta inelul median va fi realizat partial la sol si partial suspendat, iar in cea de a treia varianta autostrada va fi suspendata cu doua tunele ingropate sub Parcul Herastrau.
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune.
Lista autostrazilor care ar trebui sa fie gata in 2012 Oficialitatile romane promit sa deschida peste 120 de km de autostrada in 2012, dublu fata de anul trecut.
Autostrada suspendata si 38 de pasaje. Cum ar arata "Bucurestiul lui Oprescu" "Autostrada suspendata" ar putea deveni realitate! ... Sau asa numita autostrada suspendata a primarului Sorin Opresscu.
Se face Autostrada Suspendata! A fost facut primul "pas" pe autostrada suspendata. ... De altfel, primarul general, Sorin Oprescu, spunea la realegerea sa din 10 iunie ca primul proiect de care se va ocupa acum, cu Consiliul General ce nu ii va mai fi ostil, va fi autostrada suspendata.
Cat de importante sunt inaugurarile de "petice de autostrada" si de ce nu trebuie sa ne bucuram ca a plecat Bechtel (Ziarul Financiar) "Cei din urma, activi pe forumurile de specialitate au reactionat pozitiv atunci cand s-a anuntat inaugurarea tronsonului de 18 km intre Deva si Orastie, la care se adauga celui de 15 km intre Deva si Simeria - in total 33 de kilometri de autostrada, considerand acest tronson unul foarte important, si nu unul care leaga "nimic de nimic".
Cat te va costa sa circuli pe autostrada Autostrada Brasov - Comarnic, in lungime de 53 kilometri, va fi finalizata in 2017, la un cost estimat de 1,8 miliarde euro, iar taxa de utilizare avuta in vedere va fi de 5,7 lei plus TVA, lucrarile de constructie urmand sa inceapa la finalul lunii aprilie a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani. ... Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii - voiam eu sa-mi trag autostrada ca sa ajung la Cornu.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Autostrada Sudului porneste saptamana viitoare ca procedura Procedura pentru constructia Autostrazii Sudului va demara saptamana viitoare, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. ... Aceasta autostrada este foarte importanta, leaga Bucuresti, prin sud, cu Craiova si merge in Timisoara.
Autostrada pe naiba Am inteles ca duminica nu s-a votat pentru bunastare, democratie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci impotriva lui Basescu si pentru venirea UDMR la guvernare.
Si ca sa poti face asta in vacanta, cand mergi la drum intins pe autostrada sau pe o sosea, nu trebuie sa te bagi in spatele masinii din fata, asa cum se intampla in oras.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
google-analytics.com